Каталог

Центрове за професионално обучение - справочен каталог

включете се сега

Деян Пушкаров

ЦПОмедия има удоволствието да Ви покани за участие в ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ на справочен каталог със заглавие “Центрове за професионално обучение”. (ISBN 95491705-3-5)

Каталогът е луксозно пълноцветно издание, формат А5, съдържащо бизнес профили на българските Центрове за Професионално Обучение (ЦПО).

Основната му цел е да предостави актуална информация за реално функциониращите ЦПО в България и предлаганите от тях професионални обучения и квалификация, като подчертава тяхното качество, ценз и уникални предимства.

Динамичното развитие на сектора в последните години, лицензирането на голям брой организации, предлагащи професионално обучение, доведе до количествено натрупване на информация и до необходимост от нейната класификация, актуализация и оценка. В публикуваната публична информация на държавните институции, съществуват множество центрове, които не извършват дейност или са създадени за специфични проекти или за вътрешно корпоративни нужди.

Справочният каталог и порталът www.cpobg.com представят на потребителите на услугата, в удобна форма индексирана информация за бранша и бизнес-профилите на Центровете за професионално обучение, предлагащи услуги на реалния пазар.

Изданието се разпространява безплатно сред поделенията на Агенция по заетостта, в т.ч. Бюрата по труда, управляващите и координационни органи на Оперативните програми, Европейските и национални програми и проекти и различните фондове и финансиращи институции. С цел да се подпомогне ефективния избор на изпълнител, всеки бенефициент спечелил финансиране, свързано с дейности по обучение ще получи от ЦПОмедия електронно издание на каталога и достъп до портала. Традиционно определен тираж се закупува, от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, от Агенцията по заетостта и различни работодателски и браншови организации.

Предишните издания бяха високо оценени от книжния пазар в България и каталогът отново ще може да бъде закупен от търговските обекти в страната.

Бихме искали да подчертаем, че каталогът и порталът са единствени по рода си в България и са с доказан успех. Радват се на голям интерес, стимулиран както от раздвижването на вътрешния пазар, така и от инвестицията в обучението на възрастни и дуалното обучение по европейски и национални проекти и програми, свързани с изпълнението на Стратегията ЕВРОПА 2020.

Убедени сме, че участието Ви в справочен каталог “Центрове за професионално обучение” и в портала www.cpobg.com ще има положителен ефект върху Вашия имидж и отлична възвръщаемост на направените инвестиции!

Тарифи за участие

Параметри

 • Пълноцветно (4+4);
 • Формат А5;
 • Корици: 250 гр. гланц едностранен UV лак;
 • Тяло: 115 гр. мат;
 • Тираж: 5 000 бр. първоначален тираж и периодично преиздаване при критично намаляване на пазарните наличности.

Основни цели на каталога

 • да предостави пълна, актуална и акуратна информация за възможностите на центровете и съответно за предлаганите от тях услуги;
 • да даде възможност на реално действащите професионални учебни единици да представят структурите и продуктите си;

Разпространение

 1. Безплатни бройки за:
  • Общински администрации в цялата страна (256);
  • Областни управи;
  • Министерството на труда и социалната политика;
  • Министерство на образованието;
  • Национална агенция за професионално образование и обучение;
  • Агенция по заетостта – за всяка регионална служба и Бюро по труда;
  • Фондации, асоциации, международни фондове, дипломатически и търговски мисии в България подпомагащи и финансиращи проекти в сферата на професионалното обучение;
 2. Чрез разпространителските мрежи в страната—обектите на "Разпространение на печата", "Агенция Стрела", "Близнаци", "Фалко", "Булгар Прес" - хипермаркетите "Billa" и "Kaufland".
 3. Чрез вериги книжарници—Пингвините, Хеликон, Хермес
 4. Чрез електронен магазин от специализирания Интернет Портал

Професионално учебните центрове имат възможност да използват свободна форма на представяне в каталога съобразно фирмената визия и имидж стратегия.

Вашата информация, можете да изпратите и на e-mail: design@info-class.com
За участие с пълноцветна реклама, моля изпратете готови рекламни карета с формат на файла tif, eps, cdr, psd или pdf с гореописаните размери, съобразно обема на участие. Ако не разполагате с готови рекламни представяния, може да използвате дизайнерите на Инфо Клас напълно безплатно. Ще се радваме да се убедите в нашия професионализъм.